Дослідження вербальних символів у лінгвокультурологічному аспекті - Левченко, О.П. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статья посвящена лингвокультурологическому анализу вербальных символов на фразеологическом материале родственных языков. Уделяется внимание методам исследования интерлингвального и национального во фразеологических системах, в частности специфики фразеологической символики. Статтю присвячено лінгвокультурологічному аналізу вербальних символів на фразеологічному матеріалі споріднених мов. Приділяється увага методам дослідження інтерлінгвального та національного у фразеологічних системах, зокрема специфіки фразеологічної символіки. This article is dealing with the linguacultural analysis of verbal symbols based on the phraseological material of related languages. The attention was paid to the methods of interlingual and nation in phraseological systems, especially to in the phraseological symbolic specification.