Синтез, властивості та застосування акрилатних мономерів - Карп'як, Н.; Макітра, Р.; Маршалок, Г.; Ятчишин, Й. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
Оглянуто методи одержання акрилових мономерів, галузі застосування та
деякі технічні властивості полімерів і співполімерів, одержаних на їхній
основі. Review of obtaining methods acrylic monomers, their application areas and some technical
properties of polymers and copolymers on their basis was conducted.