Нові відомості про посадові оклади урядовців полкових і сотенних канцелярій Української козацької держави у другій половині XVIII ст. - Лаєвський, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття містить нововиявлені відомості про посадові оклади полкової старшини
та урядовців полкової та сотенних канцелярій Стародубського полку в 1760–1761 рр. Статья содержит нововыявленные известия о должностном жалованье полковой
старшины и чиновников полковой и сотенных канцелярий Стародубского полка в
1760–1761 гг. The article maintains the newly-found information about the salary of Starodub regiment’s
officers and Chancellery workers in 1760–1761.