Формування викладацького складу та контингенту студентів у Чернігівському педагогічному інституті (1954 – 1982 рр.) - Боровик, М. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті йдеться про зростання контингенту студентів та розширення
викладацького складу Чернігівського педінституту за керівництва вузом
В. М. Костарчуком. В статье речь идет об увеличении контингента студентов и преподавательского
состава Черниговского пединститута за период руководства вузом В. М. Костарчуком. The article deals with the increase of contingent of students and academic staff of
Chernihiv Pedagogical Institute directed by Victor Kostarchuk.