Внесок М. Є. Маркова у розвиток історичного краєзнавства на Чернігівщині - Тоцька, Ж. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті на основі аналізу історико-краєзнавчої спадщини М. Є. Маркова висвітлюється внесок дослідника у розвиток історичного краєзнавства на Чернігівщині. В статье на основе анализа историко-краеведческого наследия М. Маркова освещается вклад исследователя в развитие исторического краеведения на Черниговщине. In the article the contribution of M. Markov to development of local history in Chernihiv
region is shown on the basis of his local history documentary heritage.