Петро Аркадійович Кочубей і заснування Музею прикладних знань - Реброва, Н. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті досліджується внесок П. А. Кочубея в створення Музею прикладних знань. В статтье исследуется вклад П. А. Кочубея в создание Музея прикладных знаний. The article researches the contribution of P.A.Kochubey in the founding of the Museum
of the applied sciences.