Лингвистика языковых смыслов в русистике начала ХХI века - Сидоренко, Е.Н. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статья посвящена одному из новых направлений современной лингвистики – теории языковых смыслов; содержит перечень языковых смыслов и выражающих их ономасиологических единиц. Стаття присвячена одному з нових напрямків сучасної лінгвістики – теорії мовних змістів; містить перелік мовних змістів і виражаючих їх ономасиологічних одиниць. The article is dedicated to one of the new directions in modern linguistics, theory of linguistic contents. It includes the list of linguistic contents and onomasiological units expressing them.