Жанрові та комунікативні параметри англомовного листування закоханих (на матеріалі сучасної англійської мови) - Огаркова, Г.А. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье рассматриваются жанровые и коммуникативные параметры англоязычной переписки влюбленных. Особенное внимание уделяется способам достижения коммуникативной цели в данном виде речевого жанра, а также особенностям его дейктической конфигурации. Статтю присвячено вивченню жанрових та комунікативних параметрів англомовного листування закоханих. Особлива увага приділяється засобам досягнення комунікативної мети, а також конфігурації дейктичного простору у даному жанрі. The article deals with the study of the genre and communicative parameters of the English love letters. Our attention has been focused on some of the ways to achieve the communicative aim in the respective genre. Specific emphasis is made on the deixis configuration in love letters.