Своєрідність сучасної мовної ситуації процесу запозичення англіцизмів - Архипенко, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье определяются, объясняются, обобщаются факторы, которые обусловливают своеобразие современной языковой ситуации процесса заимствования англицизмов. У статті з'ясовуються, пояснюються, узагальнюються фактори, які визначають своєрідність сучасної мовної ситуації процесу запозичення англіцизмів. Factors specifying the particularities of modern language situation in the process of English borrowings are determined, explained and generalized.