Діловий англомовний дискурс у ключових концептах - Науменко, Л.П. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статья посвящена анализу ключевых концептов делового англоязычного дискурса и их понятийных полей. Концептуальная парадигма представлена в виде схемы. Стаття присвячена аналізу ключових концептів ділового англомовного дискурсу та їхніх поняттєвих полей. Концептуальна парадигма представлена у вигляді схеми. The paper is devoted to the analysis of the key concepts of business English discourse and their notional fields. The conceptual paradigm is represented as a scheme.