Особенности гипертекста как предмет лингвистического анализа - Саенко, А.Н. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В работе рассматриваются концепция гипертекста и ее история, описываются особенности гипертекста по сравнению с традиционным текстом, предлагаются критерии для лингвистического анализа гипертекста. У статті розглядаються концепція гіпертексту та її історія, описуються особливості гіпертексту у порівнянні з традиційним текстом, пропонуються критерії для лінгвістичного аналізу гіпертексту. This article evaluates the hypertext concept and its history, describes hypertext peculiarities ii comparison with traditional text, and suggests criteria for a hypertext linguistic analysis.