Теорія інтерферентних явищ як основа визначення суржику - Кузнєцова, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье анализируются разные подходы к определению понятия интерференции, под которым понимается отклонение от норм одного языка под воздействием другого. У статті проаналізовані різні підходи щодо тлумачення поняття інтерференції, під якою розуміють відхилення від норм однієї мови під впливом іншої. The article deals with the analysis of different approaches to the determination of the phenomenon of interferention, which means derivation of the norms of a certain language under the influence of the other one.