Профіль експресії фізіологічного пріона у головному мозку великої рогатої худоби - Влізло, В.; Вербицький, П.; Майор, Х.; Стадник, В. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
Проведено дослідження ізоформ фізіологічного пріона у мозку великої рогатої худоби. Визначено стабільне співвідношення ізоформ пріона у різних структурно-функціональних частинах мозку. На підставі результатів цього дослідження постулюється можливість диференціації штамів фізіологічного та патологічного пріонів з використанням описаного методичного підходу. The pattern of isoformes of physiological prion in cattle brain was investigated. Stable correlation between present isoformes was shown in different structural-functional parts of brain. On the basis of those results, an opportunity to differentiate strain of physiological and pathological prions taking into account the described methodical approach is suggested.