Поліанілін: хемічний синтез, механізм синтезу, структура та властивості, легування - Яцишин, М.; Ковальчук, Є. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
Проведено короткий огляд хемічних синтезів поліаніліну (ПАн), розглянуто механізм окислювальної конденсації аніліну (Ан), структури та властивостей одержаного полімеру, а також легування. Ключові слова: електропровідні полімери, поліанілін, хемічний синтез, структура, властивості, механізм синтезу, легування. The short review on the chemical synthesis of polyaniline (PAN) is carried out. The mechanism of oxidative condensation of aniline, structure and properties of polymer and also its doping are considered. Key words: electroconduction polymers, polyaniline, chemical synthesis, mechanism reactions, structure, properties, doping