Вистава М.Л. Кропивницького “Глитай” у виконанні театральної трупи М.П. Старицького у Севастополі в травні 1885 р. - Шендрикова, С.П. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Статья посвящена творчеству труппы корифея украинской литературы М.П. Старицкого, которая дала спектакль по пьесе М. Л. Кропивницького “Глытай” в Севастополе в мае 1885 г. Стаття присвячена творчості трупи корифея української літератури М.П.Старицького, яка дала виставу за класичною п’єсою М.Л.Кропивницького “Глитай” у Севастополі у травні 1885 року. The article is devoted to the creativity of the troupe of Ukrainian literature’s luminary M.P. Staritsky, which gave a performance by M.L. Kropivnitsky’s play “Glytay” in Sevastopol in May of 1885.