Особенности интерактивной модели международно-правового дискурса - Кравченко, Н.К. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Статья содержит научное обоснование интерактивной модели международно-правового дискурса с учетом элементов дискурсивного сознания коммуникантов как многокомпонентной, вариативной, иерархичной и децентрированной структуры. Стаття містить наукове обґрунтування інтерактивної моделі міжнародно-правового дискурсу з урахуванням елементів дискурсивної свідомості комунікантів як багатокомпонентної, варіативної, ієрархічної та децентрованої структури. The article provides scientific substantiation of the interactive model of international law discourse while determining the elements of communicators discourse conscience in different denoted as a multicomponent, variable, hierarchical and decentralized structure.