Діловий дискурс та його функціонально-стильові характеристики - Науменко, Л.П. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Статья посвящена проблеме определения делового дискурса (бизнес-дискурса) в контексте экономического дискурса. Рассматриваются функционально-стилистические особенности делового дискурса, в том числе его жанры, тональность и регистры. Стаття присвячена проблемі визначення ділового дискурсу (бізнес-дискурсу) в контексті економічного дискурсу. Розглядаються функціонально-стилістичні особливості ділового дискурсу, його жанри, тональність та регістри. The paper is devoted to the problem of business discourse in the context of the economic discourse. Functional stylistic perculiarities of business discourse are considered as well as its genres, tonality, and registers.