Функціонування цитатного мовлення в газетному дискурсі - Онишкевич, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статье говорится о цитатном дискурсе как базовом способе репродукции информации, направленный на убеждение адресата в ее фактуальности, правдивости, надежности. У статті йдеться про цитатний дискурс як базовий спосіб репродукції інформації, спрямованої на переконання адресата у її фактуальності, правдивості, надійності. The article deals about quotation discourse as base method of information reproduction.