Історико-культурологічні передачі регіонального телерадіомовлення як фактор формування національної свідомості молоді (на матеріалах програм м. Запоріжжя) - Пенчук, І.Л. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статье рассматриваются проблемы формирования национального сознания украинской молодежи, восприятие ею современного телерадиовещания в условиях существования двух языков в информационном диапазоне города. Автор анализирует историко-культурологические передачи, которые способствуют воспитанию молодого гражданина Украины. В статті розглядаються проблеми формування національної свідомості української молоді, сприйняття нею сучасного телерадіомовлення в умовах існування двох мов в інформаційному діапазоні міста. Автор аналізує історико-культорологічні передачі, які сприяють вихованню молодого громадянина України. The article deals with the problems of forming national consciousness of Ukrainian youth, its perception of telebroadcast under condition of bilingual informational scope of the city. The author of the article analyses historical & cultural programs that contribute to of upbringing of a young Ukrainian.