Навчання реферуванню та анотуванню іншомовних текстів студентів немовних вузів - Рябова, Н.Н. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статье рассматриваются особенности аннотирования и реферирования как составных частей деятельности студента в курсе обучения иностранному языку. У статті разглянуто особливості анотування та реферування як склодових частин діятельності студента в курсі навчання іноземній мові. The article deals peculiarities of annotation and reviewering as student’s artivities in course of English language.