Літературна творчість як інтелектуальний капітал - Афанасьєва, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статья посвящена проблемам соблюдения авторских прав на литературные произведения в деятельности средств массовой информации. Стаття присвячена проблемам дотримання прав авторів літературних творів у діяльності засобів масової інформації. Article is devoted to consideration of urgent problems connected to observance of the copyrights in activity of press.