Отражение деятельности антиобщественных организаций (на примере УНА-УНСО) в СМИ - Трофимов, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье анализируется деструктивная деятельность антиобщественных организаций, близость форм и методов контроля за информацией деструктивных антиобщественных организаций и тоталитарных религиозных культов. У статті аналізується деструктивна діяльність антисуспільних організацій, близькість форм і методів контролю за інформацією деструктивних антисуспільних організацій та тоталітарних релігійних культів. The article analyses destructive activity of anti-social organizations, propinquity of forms and methods of information control of destructive anti-social organizations and totalitarian religions cults.