Тероризм як вид комунікативних технологій - Рогова, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В представленной работе предложено рассмотрение проблемы использования коммуникативных технологий террористами и предпринята попытка анализа психологического влияния масс-медиа на общественность. У представленій роботі запропоновано розгляд проблеми застосування комунікативних технологій з боку терористів та зроблено спробу аналізу психологічного впливу мас-медіа на громадськість. In this work we represent the review of a problem of using the terrorists information technologies and attempt to analyse the psychological influence of mass media on society.