Особливості ходу росту вікових дерев дуба звичайного на Передкарпатській височині - Черневий, Ю.; Данилів, В.; Савчин, А.; Третяк, П. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
На основі отриманих аналітичних даних зроблено висновок про
екологічну та економічну доцільність вирощування деревостанів дуба
віком 200—250 років. It has been concluded from the received analytical data that it is ecologycaly and
economically expedient to cultivate oak forest stands of age 200-250 years.