Система охорони природного середовища у Львівській області - Малиновський, А.; Третяк, П. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
Подано аналіз просторового розміщення важливіших територій природно-заповідного фонду. Обгрунтовано проєкт створення транскордонної реґіональної екологічної мережі The analysis of the spatial placement of important territories of naturally reserved fund is
given. Proekt creation of transfrontal regional ecological network is grounded.