Отримання функціональних покриттів за допомогою керування процесу травлення сталі під дією магнітного поля - Горобець, С.В.; Горобець, О.Ю.; Било, О.М.; Потьомкін, М.М. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
Розглянуто спосіб керування процесом травлення сталі під дією магнітного поля для отримання функціональних поверхонь, які застосовуються у високоградієнтних магнітних сепараторах різного призначення, у тому числі й для біосорбції.