Проблема символа в философии французских символистов - Карпенко, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В данной статье автор делает попытку осмысления концептов «символ» и «символизм» с позиций основоположников французского символистского движения. У цій статті автор робить спробу вивчення концептів символу та символізму з позицій засновників цього напрямку художньої творчості у Франції. In the given article the author has made an attempt to study symbol and symbolism phenomena taking into account the views of the French symbolism founders.