Проблеми рівноваги інвестиційного ринку - Олійник, Д.І. (Культура народов Причерноморья, 2004)
На думку автора, проблема рівноваги інвестиційного ринку при дослідженні інвестицій є однією з актуальних. Однак у даний час вона не одержала належного висвітлення в наукових дослідженнях інвестиційного процесу. У даній статті пропонується розгляд проблеми рівноваги з точки зору інституціонального підходу.