Вразливість АЕС по відношенню до повітряних терактів - Азаров, С.І.; Сорокін, Г.А. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
Аналізуються проблеми надійності захисних бар'єрів АЕС при направленому падінні літака на неї. Анализируются проблемы надежности защитных барьеров АЭС при направленном падении самолета на нее. The article analyzes the problem of reliability of protective barriers of nuclear power plants due aircraft crash on it.