Дидактичні засади диференціації навчання іноземної мови у вищому закладі освіти - Шерстюк, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статті йдеться про дидактичні засади диференціації навчання іноземної мови у вищому закладі освіти. Автор обгрунтовує необхідність впровадження диференційованого підходу до навчання іноземної мови як ефективного засобу здійснення індивідуального підходу до організації навчальної діяльності студентів. The article is devoted to the didactic conditions of foreign language teaching differentiation in higher educational establishments. The author proves the necessity of differentiation in foreign language teaching as an effective means of performing the individual approach to the organization of students’ learning process.