Михайло Грушевський про релігію як форму самовизначення особи та спільноти - Кондратик, Л. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Мета запропонованої статті вбачається в тому, аби на основі аналізу творчої спадщини М.Грушевського з’ясувати його розуміння сутнісних і специфічних ознак релігії.