Структура и стадии инновационного процесса - Адаманова, З.О. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В данной статье рассмотрена структура и стадии инновационного процесса, методы его регулирования, а также проблемы формирования инновационной инфраструктуры и инновационной культуры в Украине. В целях развития государственной и региональной инновационной политики автором даны рекомендации в целях её усиления. У даній статті розглянуті структура та стадії інноваційного процесу, методи його регулювання, а також проблеми формування інноваційної інфраструктури та інноваційної культури в Україні. З метою розвитку державної та регіональної інноваційної політики автором розроблено рекомендації щодо її підсилення. In the proposed article the structure and levels of innovation process, methods of its regulation and also problems of innovation infrastructure and culture formation in the Ukraine are viewed. With the purpose of development of state and regional policy the author makes recommendations on its strengthening.