Визначення властивостей південних чорноземів та темно-каштанових грунтів для просторового аналізу їх протиерозійної стійкості - Скороход, В.Г. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статье рассматривается возможность определения противоэрозионной стойкости почв количественными методами. It’s considered the ability of definition of the soil firmness against erosion by quantitative methods in the article.