Опыт проведения программ вспомогательных репродуктивных технологий по транспортной схеме - Яковенко, С.А.; Литвинов, В.В.; Сулима, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті наведено трирічний досвід проведення програм допоміжних репродуктивних технологій за транспортною схемою в клініці «Ваш Лікар» (м. Сімферополь) – клініці «Альтра Віта» (м. Москва). A three-year experience in assisted reproductive technologies on transport scheme in Clinic «Vash Doctor», (Simferopol) – Clinic «Altra Vita» (Moscow) were described in this paper.