Кристалічна структура і магнеторезистивні властивості плівкових систем на основі Fe і Cu - Кондрахова, Д.М.; Синашенко, О.В.; Проценко, І.Ю. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2011)
Наведено результати досліджень структурно-фазового стану, електрофізичних та магнеторезистивних властивостей плівкових систем на основі Fe і Cu. Вивчено вплив температури відпалювання на термічний коефіцієнт опору і магнетоопір мультишарів. Експериментальні результати узгоджуються з висновками про збереження до великої міри індивідуальности окремих шарів у мультишарах [Fe/Cu]n/П. Results of investigations of the structure-phase state, electrophysical and magnetoresistive properties of film systems based on Fe and Cu are presented. The annealing temperature influence on thermal coefficient of resistance and magnetoresistance is studied. Experimental results conform to conclusions about conservation of individuality of separate layers in [Fe/Cu]n/S multilayers. Приведены результаты исследований структурно-фазового состояния, электрофизических и магниторезистивных свойств плёночных систем на основе Fe и Cu. Изучено влияние температуры отжига на термический коэффициент сопротивления и магнитосопротивление мультислоёв. Экспериментальные результаты согласуются с выводами о сохранении в большой степени индивидуальности отдельных слоёв в мультислоях [Fe/Cu]n/П.