Фізико-хемічні властивості вуглецевих наноструктур для біотехнологій - Маніло, М.В.; Ар’єв, І.А.; Литвинов, Г.С. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2011)
У статті узагальнено результати досліджень фундаментальних фізико-хемічних властивостей вуглецевих наноструктур. Проаналізовано основні способи функціоналізації поверхні вуглецевих нанорурок, актуальні для медичної фармакохемії та біотехнології. В статье обобщены результаты исследований фундаментальных физико-химических свойств углеродных наноструктур. Проанализированы основные методы функционализации поверхности нанотрубок в целях медицинской фармакохимии и биотехнологии. Results of investigations of fundamental physical and chemical properties of carbon nanostructures are summarized. Basic methods of functionalization of carbon-nanotubes surface, which are topical for medical pharmacochemistry and biotechnology, are analysed.