Свойства зон комплексной фракционированной активности у пациентов с длительно персистирующей фибрилляцией предсердий - Карпенко, Ю.И.; Горячий, А.В.; Найденко, Н.В.; Абрамова, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Багато авторів свідчать про те, що зони комплексної фрагментованої активності (КФА ) сприяють
підтримці ФП. Однак, електрофізіологічні характеристики міокарда ЛП відповідального за виникнення
КФА досі до кінця не вивчені. Many authors suggest that the zone of complex fragmented activity (CFA) contribute to the maintenance
of AF. However, the electrophysiological characteristics of myocardial LP responsible for the appearance of the
CFA is still not fully understood.