Глухівські фортифікаційні споруди - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття присвячена фортифікаційним спорудам м.
Глухова, котрі у різні часи були як частиною міської фортеці
так і інших військових об’єктів. Статья посвящена фортификационным сооружениям
г. Глухова, которые в разное время были как частью городской
крепости, так и других военных объектов. This article is devoted to Hlukhiv fortifications which at different
times were both part of the city fortress and other military facilities.