Аритмогенная дисплазия правого желудочка: современный взгляд на проблему диагностики и лечения - Нагорная, Н.В.; Пшеничная, Е.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті представлені сучасні уявлення про аритмогенну дисплазію правого шлуночка, її етіологію,
патогенез, критерії діагностики, клінічні варіанти перебігу. Розглядаються можливості медикаментозного
та немедикаментозного лікування аритмій, обумовлених наявністю дисплазії правого шлуночка. The article presents the current understanding of arrhythmogenic right ventricular dysplasia, its etiology,
pathogenesis, diagnostic criteria, clinical variants of the flow. The possibilities of drug and non-drug treatment
of arrhythmias due to the presence of right ventricular dysplasia.