Теорія цифрових перетворень мультибазисного супершвидкодіючого процесора - Николайчук, Я.М. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Викладені теоретичні основи систем числення та цифрових перетворень у різних теоретико-числових
базисах. Розроблена структура супершвидкодіючих мультибазисних процесорів.