Формалізація та інформатизація юридичних знань на основі продукційних моделей та графів взаємодії суб’єктів юриспруденції - Николайчук, Л.М.; Безштанько, О.П. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Проведені дослідження методів побудови моделей подання юридичних знань, обґрунтована актуальність
розвитку засобів моделювання юридичних знань та використання сучасних інформаційних технологій
у юриспруденції. Проведено исследование методов построения моделей подачи юридических знаний, обоснована
актуальность развития средств моделирования юридических знаний и использования современных
информационных технологий в юриспруденции.