План володінь Кочубея - Реброва, Н.Б. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті досліджується план володінь Кочубея на Сумщині, що зберігається у Російському державному архіву і давніх актів. В статье исследуется план владений Кочубея на Сумщине, который хранится в Российском государственном архиве древних актов. The article deals with the plan of the estates of Kochubey from the Russian national archives of ancient acts.