Чавунні гармати на території колишньої Чернігівської фортеці - Блакитний, М.М.; Половнікова, С.О. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті йдеться про чавунні гармати, які перебувають
на території колишньої Чернігівської фортеці. В статье говорится о чугунных пушках, которые
находятся на территории бывшей Черниговской крепости. The article refers to iron cannons, which are in former Chernihiv fortress.