Неопублікована духівниця глухівської протопопихи Меланії Софонович - Попружна, А.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття містить публікацію духівниці Меланії Софонович, удови глухівського протопопа Максима Софоновича. Статья содержит публикацию завещания Меланьи Софонович, вдовы глуховского протопопа Максима Софоновича. The aim of the paper is published non released yet testament resident of Melaniia Sofonovych, from Hlukhiv, widow of Archpriest Maksym Sofonovych.