Дослідження деяких доповідних записок про будівництво К. Розумовського в Батурині - Герасько, М.О. (Сіверщина в історії України, 2013)
На основі архівних джерел досліджуються деякі доповідні
записки про будівництво К. Розумовського в Батурині. На основе архивных материалов исследуются некоторые доклады, связанные со строительством К. Разумовского
в Батурине. On the basis of the archival sources some reports for the site
development in Baturyn by K.Rozumovskyi are analyzed.