Ремонт собору Гамаліївського монастиря у 1786 році - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2013)
На підставі нових архівних документів реконструюється
первісна форма завершень собору Гамаліївського монастиря. На основании новых архивных документов реконструируется первоначальная форма завершений собора Гамалеевского монастыря. On the basis of the new archived documents the primitive form of
completions of cathedral of Hamaliivskyi monastery is reconstructed.