Василь Йосипович Туманський та його родина - Тригуб, О.О. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті висвітлюється життя і діяльність поміщика
Чернігівської губернії В.Й. Туманського (1765-1838?) та
його родини. В статье освещаются жизнь и деятельность помещика
Черниговской губернии В.И. Туманского (1765-1838?) и его семьи. In article the life and activity of Chernihiv province landowner
Vasiliy Y. Tumansky (1765–1838 ?) and his family are stated.