Торгівельна діяльність селян у другій половині ХІХ ст. - Шеліхова, В.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
В статті розглядаються причини, що спонукали селян
залучатись до торгівельної діяльності та особливості
реалізаціі власної продукції селянськими виробниками на
прикладі гончарів. В статье рассматриваются причины, которые подталкивали крестьян заниматься торговой деятельностью и особенности реализации собственной продукции крестьянскими производителями на примере гончаров. The article deals with reasons that encourage peasants to draw
to commercial activities and peculiarities of realization of its own
production on the example of potters.