Архівні документи, замовте слово за вчителя Кальницького однорічного міністерського сільського училища Григорія Добржанського - Казьмирчук, Г.Д. (Сіверщина в історії України, 2013)
Нововиявлені архівні й опубліковані документи
розкривають життєвий і суспільний шлях вчителя
Кальницького сільського Міністерського училища,
висвітлюють його педагогічну діяльність. Новые архивные и опубликованные документы
раскрывают жизненный и общественный путь учителя
Кальницкого сельского Министерского училища, освещают его
педагогическую деятельность. New archival and published documents are reveal course of life
and social work of teacher of Kalnitsky Agriculture Ministry School,
they shows his educational work.