Роль благодійності православного духовенства Чернігівської єпархії в діяльності Чернігівської духовної семінарії в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. - Колесник, О.П. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті досліджується вплив благодійності духовенства Чернігівської єпархії на діяльність Чернігівської духовної семінарії у другій половині ХІХ – на початку ХХ століть. В статье исследуется влияние благотворительности духовенства Черниговской епархии на деятельность Черниговской духовной семинарии во второй половине ХІХ – в начале ХХ вв. This article is about the infl uence of charity of Chernihiv diocese clergy on the activities of Chernihiv seminary in the second half of the XIX - early XX century.